Frågor & svar

Bokning
Bokning sker via bokningsformuläret som finns till höger.

Betalning
Betalning sker främst via Swish eller Bankgiro. All information om betalning finns med i den bokningsbekräftelse som skickas till dig vid bokning.


Avbokning och återbetalning
Avbokning
Ni kan avboka muntligen eller skriftligen till Gottfridsgården. När er avbokning har nått oss skickar vi en bekräftelse på det via mejl till er.

Återbetalning vid avbokning
Avbokning är kostnadsfritt fram till dagen innan ankomst före kl 15.00. Vid sen avbokning samt  no show debiteras 100% av bokningens värde.


Utebliven betalning
Vi räknar utebliven betalning som en avbokning från er sida och då gäller reglerna för avbokning.

Övrigt
In- och utcheckning
Boendet disponeras från kl. 15.00 ankomstdagen till kl. 12.00 avresedagen. Incheckningen kan ske på två sätt. Om ni väljer att betala i förväg får ni en kod skickad till er på ankomstdagen. Koden går till en nyckelbox där nyckeln ligger. Nyckelboxen sitter bredvid dörren till lägenheten. Om ni väljer att betala på plats ordnar vi att en av våra värdar möter er och ger er nyckeln på plats. Ring gärna 15-20 min innan ankomst då vi inte alltid har personal på plats. Meddela gärna i förväg hur ni önskar checka-in. Vid utcheckning behöver ni endast låsa dörren till lägenheten och lägga tillbaka nyckeln i nyckelboxen. 


Husdjur
Eftersom alla våra boenden är allergianpassade innebär det att husdjurförbud råder.

Rökning
Det råder rökförbud i samtliga boenden. Rökning får endast ske på angiven plats. Det finns förberedda platser för rökning. Om rökning sker inomhus anses det som skadegörelse och hyresgästen faktureras kostnaden för vidtagna åtgärder.

Bokningsformulär

Min bokning