Om oss

Gottfridsgården är belägen på Örnsköldsviks solsida ca 3 km söder om den centrala stadskärnan. Ett hem hemifrån, på landet nära stan. Vi hyr ut lägenheter och en stuga med frukost eller till självhushåll från enstaka dygn till veckor. Kom och bo i vår lägenhet Hemligheten. En charmig tvåa med breda vitmålade stenmurar, golvvärme och bakugn eller varför inte Ljuvligheten med högt i tak och vackra spegeldörrar med kakelugnar och vedspis.

Föredrar ni hellre närheten till vattnet och möjligheten att slappa på den egna stranden passar Elons Dröm alldeles perfekt. Med sol från tidiga ottan till sena ljuva sommarkvällar. Njut av solnedgången genom utsikten inifrån vår vedeldade bastu på stenbryggan. Gården är från sekelskiftet och har tillhört familjen i flera generationer. 2010 renoverade vi om den hundraåriga villan till lägenheter som är modernt utrustade.

Vid foten av Åsberget i backsluttningen vilar villan och gården har perfekt läge för den som vill ha nära till både stadsliv och naturupplevelser. Det finns goda kommunikationer till centrala Örnsköldsvik genom de lokala bussarna och busshållplatsen ligger bara några meter bort. Parkeringsplatser finns det gott om och lekplatser för det små. Gottfridsgårdens har även en stor trädgård som alla besökare har tillgång till. Gården fick sitt namn 1996 för att hedra minnet av Gottfrid som uppförde den nuvarande villan som stod klar 1909. Namnet reflekterar också Familjen inställning att livet är gott att leva och vi vill vara bärare av och förmedla Guds frid. 

Vi önskar er Guds frid och hoppas att ni kommer att trivas med er vistelse på Gottfridsgården

loading...

Affärsidé

Text kommer

Vision

Text kommer

Tidigare Gäster

Text kommer